Hele Kirken Synger  1. februar 2019

Ved Hele Kirken Synger d. 1. februar var det et veloplagt Jels Skole-Kirkekor, som under organistens kyndige ledelse bidrog med glade sange.

Det hele bundet sammen af sognepræstens fortællinger om sangenes oprindelse, og afsluttet med kaffebord i sognehuset.

Julekoncert 2018

Julekoncerten 2018 fandt sted

Hele Kirken Synger 21 september 2018

Igen en aften med masser af fællessang, og denne gang i folkemusikkens tegn da der var besøg af Ellinor Jensen og Spillefolket.Undervejs suppleret af musik fra Ramunas´s
hånd, og smukt bundet sammen af Anne-Marie Moss Hansen der fortalte om sangene og salmerne og deres tilblivelse.

Hele Kirken Synger d. 3-maj 2018

Jels Kirkes Voksenkor

Det var en hyggelig torsdag aften hvor der blev sunget sange af kendte og knap så kendte digtere og komponister.
Indimellem var der indslag med Jels Kirkes Voksenkor, med Ramunas der spilled og alt sammen bundet sammen af Sognepræst Anne-Marie Moss Hansen, der fortalte om musikstykkernes tilblivelse, og deres mestre.
Efterfølgende var der kaffe og kage i sognehuset.

Dixensminde 28-12-2018

Jels Kirke