Forårskoncert 2019

Kirkens orgel står for at skulle renoveres og skulle derfor blæses godt og grundigt igennem. Koncerten var arrangeret af kirkens organist Ramunas Styra, der stod for at blæse orglet igennem. Derudover medvirkede Annette Fogh der er det lokale svar på amerikansk gospelsang, blokfløjtenist  Stine Benjaminsen samt mezzo-sopran operasangeren Karolina Sciuckaite.
Det var en overdådig fremvisning af hvad luft kan bruges til i forskellige udfoldelser af musiske temaer og en fantastisk oplevelse for os som tilskuere.
Efterfølgende var der kaffebor i Sognehuset

Hele Kirken Synger  1. februar 2019

Ved Hele Kirken Synger d. 1. februar var det et veloplagt Jels Skole-Kirkekor, som under organistens kyndige ledelse bidrog med glade sange.

Det hele bundet sammen af sognepræstens fortællinger om sangenes oprindelse, og afsluttet med kaffebord i sognehuset.

Julekoncert 2018

Julekoncerten 2018 fandt sted med deltagelse af Jels Skole-Kirkekor under ledelse af Sabine Gaden, samt Jels Kirkes Voksenkor under ledelse af Ramunas Styra.
Repertoiret for julekoncerten spændte meget vidt  - fra det klassiske til det rytmiske.
Undervejs var der indlagte soloer samt et orgelstykke.
Afvekslingsvis blev koncerten krydret med et par fælles salmer.
Alt i alt en vellykket koncert der var med til at sikre en god julestemning.

Hele Kirken Synger 21 september 2018

Igen en aften med masser af fællessang, og denne gang i folkemusikkens tegn da der var besøg af Ellinor Jensen og Spillefolket.Undervejs suppleret af musik fra Ramunas´s
hånd, og smukt bundet sammen af Anne-Marie Moss Hansen der fortalte om sangene og salmerne og deres tilblivelse.

Hele Kirken Synger d. 3-maj 2018

Jels Kirkes Voksenkor

Det var en hyggelig torsdag aften hvor der blev sunget sange af kendte og knap så kendte digtere og komponister.
Indimellem var der indslag med Jels Kirkes Voksenkor, med Ramunas der spilled og alt sammen bundet sammen af Sognepræst Anne-Marie Moss Hansen, der fortalte om musikstykkernes tilblivelse, og deres mestre.
Efterfølgende var der kaffe og kage i sognehuset.

Dixensminde 28-12-2018

Jels Kirke